Hundägare

Titta i bakrunden på ett hundprogr, där de är en familj som har en liten vit mopp av något slag. Famlijen behöver hjälp med hunden för dom inte klarar av den.

Dom har alltså hunden inte en liten kalltransport i 6-8h per dag, sedan så går dom inte ut med hunden allt nästan!!!

RETARDS!! Det tror pelle att hunden blir en pain in the ass hela jövla tiden, när den inte får något motion, ingen träning fysiskt eller psykiskt. Shit hade vi gjort så med bullen så hade har också börjar hämta sopor, sno saker och hoppa upp bordet för att snoka efter mat.

Kan inte förstå folk som är så efterblivna att dom inte förstår att en hund behöver detta. Tror man på fullaste allvar att man kan skaffa en hund som man har som prydnad eller vad ???

Kundkörkort säger jag bara !! INFÖRSKAFFA



På tal om hundar så fick bulten sova på golven inatt, ställde upp en grind i hörnet i sovrummet. ÅÅÅÅÅ vad hanrvar missnöjd, fy vad elaka vi var, och han tyckte sååååå synd om sig själv! shit vilken lipsill han är.

Men det gick faktiskt väldigt bra när han gett upp wineriet. Skall se om man kan hitta en bur begangnat. Det hade varit brymt gött å slippa allt hundhår och grus å skit som kommer i sägen. Speciellt nu på sommaren oj oj oj.

Hoppas vi hinner kolla på en bur i veckan, det vore najs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0