Sweet

Då sitter man i soffan å hänger en sväng. Känns gött endå att klocka är precis lagom, har hunnit med en hel del idag. Dock vet jag varför, har ingen träning denna veckan så tid blir bra mycket mer tid. Men tycker endå att tiden går alldeles för fort när man gör för lite.

Ja det här med att ta det lungt är väl något jag behöver men som jag inte är s duktig på.

Det är väl inte min starka sida att bara dega å inte göra något, näää imorrn kanske då???

På tal om det så har jag ett program i bakgrunden som hadlar om en familj där ingen har jobb. Mamman har inte haft jobb på ca 20 år. 20 fucking jävla år aaahhhhh... Jag som varit utan jobbe ett par ggr nu får ju myror i röven efter en månad!!! Dessutom bor dom 2 ungar med som inte heller haft jobb.. Jag hade fan gått under !!!




Teresia på jobbet skall sluta fick vi reda på idag, så på måndag kommer det en ny kille till jobbet. Skitkul att hon fick jobb en trappa upp men tråkigt att hon försvinner från oss =(

Så skall man lära upp en ny, igen! Kommer ju lite opassande nu när vi har så jävla mycket att göra. Jobade över idag då det blir lite lättare imorrn, hoppas det hjälpte lite. Bulten fick följa med också och han vad mycket lugnare nu efter kastreringen.

Nä nu skall ja plocka det sista så ja kan lägga mig i sägen å kanske börja läsa min bok för en gångs skull!! Den har typ legat där i 3månader!

Hej svejs sålänge <3


Hursomhelst...

Så säger vi natten på det !!!

Sova sova sova, så man är pigg å vaken imorn, för imorrn
då jävlar skall ja jobba
oj oj oj ......







Jobbigt jobb!

Ja denna veckan har inte varit sådär roligt på jobbet, börjar känna lite att ja vill lära mig mer och att jag känner
mig lite uttråkad emellanåt. Även om det är så jäkla mycket att göra så vi inte hinner med dagens jobb ens. Börjar tro att jag är en sånn där som byter jobb hela tiden och aldrig kan nöja sig!

Kanske ??!?

Det börjar också bli lite för mycket "skämtande" med kicki, det blir lite som att man blir dumförklarad tillslut! Jag är juh dock en person som är vääääldigt tacksam att reta, men ofta så glömmer folk av att det faktiskt finns en gräns också.

Nä kanske bara behöver vara lite ledig eller något, det går nog över som allt annat =)


Nu..

Är det faktiskt natten för mig !! Har inte blivit så tidiga kvällar på det här bygget inte! Undra vad detta kan bero på. Kan det vara så att man fasnar vid den fördömda dumburken. Mmm tror det!!

Nu har jag också vilat från träningen ett par dagar och har lite ångest!!! Nu när man precis kommit igång å allt, men det blev lite väl myket ett tag så jag försöker lära mig att tagga ner lite!!

Tyvärr är ja ju en sådan som vill göra färdig allt, helst så snabbt som möjligt, och gärna på mitt sätt med <3

Alla är vi olika!



Nä liselott tryckte på lite med träningen, så får se om det blir spinning & core eller mage på egen hand... Hade varit gött med lite pass faktiskt. Blir det i gymmet så skall ja lära henne allt ja kan och förhoppningsvis har vi båda träningsvärk dagen efter!!




!!!

Någon som vet hur man får headern att inte se ut som den gör =) eller måste ja göra bilden större helt enkelt!!!

Dyngrauk...

Ja då vart det fredag imorgon då, härligt värre! Idag har det inte hänt så jäkla mycket, men skönt var det för ja behövde nog en vilodag idag. Jag har hälsat på min syrra å pappa, för dom har fått 5 valpar. Så jag var ju tvungen att spana på dom. Dom va så söta va, det är inte lätt att går därifrån utan att ta med en hem. Och det är så att dom har fått 4 tikar å en hane, så på något lustigt sätt vill man juh ha hanen.

Men nej å åter nej det räcker gott å väl med bråkpellen ja har hemma redan. Mer än väl!

Så morgondagens planer är ut med jobbet å skaka rumpa! Det skall vara förfest på jobbet och ett jäkla tjöt att ja skall va med. Men ja vill ju hem å fixa iordning mig, ja vi får väl se hur det blir.

Det har varit gött med en lugn dag så man orkar med imorgon. Å med all träningsvärk dessutom!!! AJ AJ

Natti natt era tejprullar!


Så jävla stolt =)

Jag då var det en ny härlig dag här!! Igår blev det träning på egen hand och själv också för den delen. Det är lite tråkigt att ingen vill haka på men men. Man får göra det själv helt enkelt, och jag måste ge min själv massa kredit för att jag står där inne på gymmen bland alla muskelknuttar och gör mina fina rump/lår övningar.

Och folk tittar på en och undrar vad man håller på med. Å andra sidan så hur mycket bryr man sig om va andra gör, ser man för mycket på andra så tränar man inte tillräckligt.

Ja har iaf gjort ett bra jobb då ja har en jäva massa träningsvärk, nu har ja det i princip över hela kroppen.

Känns bra !!!

Så jag var helt död igår och orkade bara sitta å gäsa i soffan, dock orkade ja inte ens skriva någon här igår, tar igen lite nu!

Hittade såklart massa finfint som ja vill ha, men kosta pengar mats!!

Nä nu är det dags att dra till jobbet å göra sina 8h, det är ju snart helg =)))

bye!


Garvar lite åt mig själv...

Jag garvar lite här när ja kollar min stavning och mina inlägg. Med har inte riktigt kommit in i det hör att blogga från mobilen! Det kommer väl. Ni får gärna tipsa om hur man hämtar bilder från sin iphone eller om det ens går . Hej svej leverpastej!

Min nya vän.

Idag har det här med långpromenad gått sådär kan man väl säga. Fick lite besök här hemma så det blev en sväng nu på kvällen bara. Men det kan vara najs å ta det lite kylskåp en kvällFör imorgon så blir det gymmet som gäller! Undra hur det skall gå, för jag har sådan grym träningsvärk i hela magen å ryggen. Jag har fått en ny vän numera, träffas sådär varannan dag och hållet i ihärdigt länge, han heter träningvärk!  känns inte som jag gör annant än å ha tränngsvärk hela tiden. Positivt med aj aj aj!! Funderat på att skaffa en träningsbok och skriva upp lite så man får något system på träningen. Skall spana vad som finns! Jag har äntligen fått beställt nya piercings med, det blev en uv grön och en i vit plast. Hoppas på att jag skonar mina tänder lite mer! Och imorgon så skall ja fixa med recond på bilden, för det behövs verkligen. Gråter nästan när jag tittar på den, jag har haft den i ca 2 år och rosten börjar komma å den ser ut som fan inuti. Dåligt där, jag brukade ha välvårdad bil men det försvann när hund kom in i bilden tyvärr.

Mums

Jag nu står jag inne på jobbet ocha har fönstret precis utanför och solen verkligen skiiiner in. Nä nu vill jag hem och gå en långpromenad i solen, inte stå här å möla!! Nä 3,5h timma kvar då! Suck // Hej Hopp

Sommar



Måste lägga upp en sommarbild, för gud vad ja vill att det skall blir varmare !


<3

Nä nu är jag så jäkla trött så nu får det bannemej bli sängen. Jag som vill göra så mycket, men man får väl acceptera att man inte hinner. Vill beställa nya tröjjor, tapout & fox har jag hittat. Vill beställa ny piercing i plats, e så jävla trött på metallen i käften! beställa från nelly, hittat g-star kläder å massa fina krejjor ja vill ha!!

Det är fan synd att man inte är miljonär !!!

nä nu får ja slappa lite så man e pigg å fräsch imorgon.

Hej Hopp Gummisnopp!


Måndagar

Japp det är alltid samma sak på måndagar, trött trött och mera trött! Nä jag är tacksam över att denna dagen har gått fort iaf. hann juh knappt blinka innan klockan va lunch. Me like !

Och nu har ja inte skrivit någon på hela helgen, kanske det blir som sist, att tiden inte räcker till helt enkelt.

Jo i torsdags så hade jag ett pass med personlig tränare, och det var skitgivande verkligen! Jag sa att jag ville köra mycket ben och roompaa! Och i mitten av passet sa ja att jag hoppas jag har träningsvärk imorrn! OOJA fick jag till svar. Hela jävla helgen har jag gått med träningsvärk. Kunde knappt gå på lördagen, såg nog ut som jag gjort något helt annant. Men å andra sidan är det juh bara bra. Då vet man att det tar gött också.

Lite komsikt är det också att vi fyller år på samma dag 11-11 =)


DU där!!!


Vill också säga att ni som läser att ni får mer än gärna dela med er av tips å bra sidor! Sleep Tight!


Bullen

Lägger upp en underbar bild på världens sötaste plutt!

Förresten så har lille prinsen kastrerats idag!

Så det är synd om han idag, han ligger nu här och fiser som bara den, av all tröst ben å öron han fått =)


Hur var det nu?

Hur var det nu man gjorde! Det var så längesedan ja skrev något här så jag kommer inte ihåg hur man gjorde, och inte heller hinner ja fixa det..suck Men det ger sig väl. Imorgon skall det bli spännande och nervöst, jag skall ha en timme med personlig tränare. Får väl se hur dum man ser ut i gymmet nu då. Lite komiskt är det att vi fyller år på samma dag! så det blir en liten "icebreaker" näpp skall bli kul och veta vad man bör träna och på vilket sätt osv. För man gör säkert fel och tror att man tränar något helt annant, kan jag tänka mig iaf. Hursomhelst så skall jag försöka på lite tid att trixa iordning den här skiten, men vi får väl se hur det går! // k

Mitt

Idag har dagen börjad sådär, men slutat lite bättre. Har iaf hunnit med träning och det är ja bra nöjd över. Det blev mycket rumpa och lår idag, Crosstrainer och raka vägen till ett spinningpass!! Det va tuffare pass idag, så jag hoppas det känns imorgon. Det är sjukt vilken skillnad det är beroende på vem som leder. Jag är sååå jävla glad att jag kommit igång med träningen!! Man märker verkligen vilken skillnad det gör, tar saker å ting mycket lättare, gladare å orkar fan så mycket mer!! Finns bara bra saker med träning! Dumt att man är så seg på att dra igång det bara. Nä nu har ja multitaskat ner detta oerhört långa inlägget med desperata, så nu blir det sängen å försöka slappna av. Hej Hopp!

Igen.

Jag testar igen och tänkte börja blogga lite. Skall försöka hitta någon bra tråd som man kan börja med. Så får vi se hur seriöste det blir denna gången =) Jag har många tankar i mitt huvud och då kan det kännas jävligt bra att skriva av sig lite. Skall även försöka göra om den lite, dock är det inte min starka sida, men man kan alltid bli bättre. Så har du några bra tips eller trix så dela gärna med dig!! Funderar även på om ja skall ta bort mina gamla inlägg då det nästa var 3-4 år sedan jag började, eller försökte iaf =) Nä ja skall försöka pilla iordning lite här på bloggen så får ja börja med en tråd imorgon. /K

Hmmm...

Om man kanske skulle försöka dra igång å härja här igen... Blir väl 3dje gången gillt :p

RSS 2.0