Thor

Japp då sitter man i bilen på väg in till stan:) Det blir bio och sedan middag & utgång förhoppningsvis! Tråkigt bara att det är två par och jag får åka själv! Men jaja det blir trevligt är jag säker på. Å vädret är helt underbart!  Passade på att gå en morgonpromenad med, va så gott att man kunde gå i shorts och linne! Det gillar vi! Nä nu är vi framme in La Staden! Köss på er!

Vill ha


Orättvist

Var ju som sagt hon min gumma johanna och hälsade på! Å det är faktiskt lite synd om min lilla plutt! Hon är jättedålig och har varit hon läkaren med fick inget smärtstillande alls. Helt sjukt att en tjej som kommer in gråtandes av smärta inte får något utskrivet!!!

Om jag hade varit med så skulle dom få höra ett å annat! Helt sanslöst hur läkare beter sig ibland, inte nog med att dom inte gav henne något smärtstillade och frågar varför hon inte redan blivit gravid!! Då hon har endometrios vilket läkare borde veta att man kan få väldigt svårt att få barn överhuvudtaget! Att säga något sådant till en person som lider av det faktum är helt sjukt!

Ä fy fan!

Medans vissa personer kan säga aj lite här å där så får dom med sig 400 tabletter av alla dess former! Skitsverige ibland asså!

Yippey!

Ser att det är en hel del som spanar min blogg! SVINKUL! Några vet jag vilka det är  men större delen är anonym! Båda bra och dåligt. Självklart vore det skitkul om folk skrev ner några rader om precis vad som helst igentligen! Men å andra sidan så skriver jag bara ner extakt vad jag känner för!

Kul att du kollar


Vaaaalborg!

Förresten ni kan väll skriva vad ni skall göra på valborg !!!! Har själv några förslag men har inte bestämt mig ennu! En sak är bokad inf och det är bio! skall se Thor imorrn runt 2tiden! Tänker ni säkert va fan gå in på en bio en lördag vid två men ev fint väder !! Japp så tänkte jag med!


Fredag ^^

Japp då var det helg igen! Blev helg fort denna gången =) Det gillar vi! Har inte gjort så mycket efter jobbet faktiskt, inte än iaf. Har bara slappat i soffan och ringt ett par samtal. Meningen var ju att jag skulle fixa med bäcken så dom dom kommer ut på blocket. Och det ser du som att det får vänta lite till!

Min plutt johanna ringde å hade jätteont =( hon va jätteledsen så jag tänkte åka dit å hänga en stund så kanske hon blir på lite bättre humör. Så det blir inte så mycket skriva nu iaf, men det kommer! 

Köss sålänge!  

Sorry!

Sorry jag har varit lite dålig på bloggen ett tag, men igår va jag helt efter. Jag kunde inte somna igår kväll så efter många om och men så tog ja två sova tabletter och då hade jag fått skallebank på det. Så efter alldeles för lite sömn så vaknade jag även med huvuvärk. Sova tabletter till kvällsmat och Ipren till frukost, YESS känns bra det!!! Så igår va jag helt retarded, inte alls rolig, så det kanske va lika bra att ja inte skrev nått. Jag gjorde iaf en rolig grej igår, de va gokart :-) å det känns idag asså! Men idag har ja nog gått folk på nerverna på jobbet för ja har varit så pigg!!! Hursomhels så blir det mera rader imorgon !!! För nu är det natten, upp om ett par timmar. Sov gött!

Mums!

Äntligen blev maten bra! nu jävlar har jag wokat till hela mölndal med ! En hel wok panna full med mums, sjöbjugg kommer ja la få nu =) Nä något du måste ha är fisksås om du skall woka, den gör halva maträtten tycker jag iaf

Nu när magen är mätt så tänkte jag ta en promenad runt balltorp, då det inte blivit träning idag heller ångest ångest ångets ångest men imorrn blir det som vanligt street dance, det lägger det på schema hedanäfter om jag inte sa det!

Nä nu har ja inte tid igen, bulten skall med också å han tjatar lite på mig så det blir att röra på dököttet!!!


Onsdag <3

Ja då har man en liten stund över att slänga ner ett par rader! Idag var det inte roligt att jobba nej å nej, man vänjer sig alldeles för fort att vara ledig lite extra... Fan det hade varit gött å jobba 3 dagars veckor på sommaren asså! YESS PLEASE! nänä man får knega på i 45 år till ja e inte bitter 

Nä jag skulle ut å gå tänkte ja men jag väntar nog till solen försvinner, så jag kan njuta av den nu istället!

Fick tvättat och dammsugit bilen på vägen hem med =) Så nu är det riktigt fin min pärla. Men nu till maten, skall försöka woka idag med! Får se hur det går denna gången då! Bättre hoppas ja!

Hej sålänge!


Pust å stön!

Ja idag har det varit mycket! Jag har hunnit med en hel del idag så nu är jag helt slut i bollen! Dagen började med att försöka hitta något ställe som kunde slänga på däcken, och när det va gjort så ropade magen efter krubb! Då blev det tyvärr Mc Donalds, hade inte så mycket säga till om då jag hade piff å puff med mig i bilen!

Det blev frukost på balkongen, och sedan skulle jag träffa petra på Frölunda Torg. Blev några timmar med tjöt å diskutioner om allt möjligt! Trevligt värre! Så jävla gött å sitta på en uteservering å hänga i solen! Göttigt värre!

Efter det blev det raka vägen till morsan å fixa upp ett par uppsättningar däck som skall säljas! Så nu blir det att bänka sig vid datorn å lägga ut en jävla massa blocket annonser !!!


Så när det var fixat så var det hem och ta med sig 2 uttav kattungarna och åka till kållered till sitt nya hem. Efter en snabbkaffe var det hem igen å hämta den sista katten å lämna den i Frölunda. Han skall bo med sin pappa, väldigt lika btw!

Katterna kommer få det jättefint! Och det är sååååååååå skönt att ha det lite lugnare hemma. Mindre mat mindre byta låda mindre allt!

Sista katten mamma katt skall också ut på blocket!



Så efter denna dagen så Slänger jag nu in handuken å så är det kudden som gäller!



Hej Hopp!


Har även...

Har även fått fälgarna, äntligen! Får nu hoppas att dom passar bilen asså. Jag är lite nervös faktiskt, men håller tummarna! Skall upp imorrn och hitta någon stackare som vill kränga på dom =) Så har nog gjort av med 5000:- idag, inte lika kul faktiskt. Men ska man vara fin på man pröjsa!

Morsan å jocke garva gott när jag frågade om jag kunde få ställa in en uppsättning till med däck =) Jag har alltså redan 3 uppsättningar däck hos mamma, en uppsättning i mitt förråd, ett i bilen. Och vad behöver ja 2 uppsättningar! mmm måste styra upp det där, så någon hämtar skiten! 20 däck är väll lite overkill va !?!?

Men nu har ja lovat att alla däck är borta innan nästa helg! Får nu se om kicki klarar att få tummen ur denna gången! Suck!

MJAUUUU!!!!

INHANDLAT:


2 set blev det tom, dock hittade ja ingen bild på den andra, men det var en cross bh. Skitsnygg!!!

Och lite för ansikte =)

Formula 10.0.6 Deep Down Detox


Nu

Nu blir det en kaffe och fixa iordning sig för LA STADEN! Skall man in å irra i nordstan bara för ett par jäkla p-plåster! Ni har det lätt ni killar asså! Nä dagens planer är:


  • Plocka upp lisen å sedan in mot stan!
  • Hitta gärna flera bh:ar, och hämta dom jävla plåstrena som BARA finns där!
  • Byteshandel, lämna lisen å hämta johanna. Mot Stenungsund och hämta mina däck&fälgar!
  • Hem och lämna johanna å grabba med mig jonny!
  • Mot mamma och spela kubb och göra plats för 3:dje middagen denna helgen =)

Yess Detta skall vi nog fixa!

//Blixten






Hallå ja!

Då sitter man å har lite soffhäng ett tag innan det är dags att pudra näsan och iväg igen! Igår vad vi på 2 middagen denna påsk helg! Shit det va mycket mat, Å shit va gott det va ! Lax, potatis, ägg, sill, mera lax, och lite japanska dumplings!! Å dom tog ju naturligvis slut först! Nä ja får fan lära mig göra sånna asså, dom e jäkla goa !



Å så skall vi inte glömma den goa cheesecaken! Den skall jag också ta å lära mig göra. För den kan man ju äta upp en hel form med ! Farligt med sånt där! Har nog redan gått upp 2kg!

Å där fick man lite ångest med har inte tränat ett skit denna helgen! Morgon blir det nog att göra något åt saken!
Nä fy man får slita som ett djur för att komma dit man vill! Orvättvist att alla inte behöver det bara! Fuck u! Bara för att jag är avundsjuk!


Trött!

Nä nu dör jag av trötthet snart.. Nattinatt på er ! pöss i ljumsken!



Chalmers...

Ja då var man hemkommen frå öltältet vid chalmers! Kan ju säga att jag inte riktigt kände mig hemma där asså, bara massa lammkött överallt. Nä fan man fick nästan lite ångest över sin ålder där ett tag. Men som tur va så var inte jag den som fick mest jabb om sin ålder =)

Det måste ju vara för att ja e så jävla snygg =))))

Skämt å sido, man e inte 19 längre, men gud vad jag önskar att jag va ! De var den absolute bästa tiden i mitt liv. Nu nu får man ta så jävla mycket ansvar över allt å alla. Man kunde va lite dum å förklara bort sig lite snyggt, nu nä nu förväntas man va sånn å sånn. Å rynkor får man med ! Fy fan

Åldersnojja!!!


Momo

Så har jag äntligen Fixar ett par nya fälgar med däck! Det blir ett par 17 momo fälgar på nästan nya däck =) 4000:- får jag pröjsa, men det tycker jag är ett helt oki pris faktiskt. Ett par nya medel paket skulle hamna på ca 8000-10000:- Så jag kan lätt betala dom pengarna, om nu inte fälgarna ser alldeles för sletna ut!

Dock får jag vänta till Söndag, för han är bortrest under påsk, så ja får vänta! Hoppas bara på att jag lyckas fixa på dom innan tisdag! Det är väll inget öppet på måndag! Byta själv vågar ja inte ge mig, noooo way!

Momo17" fälgar

Får nu hoppas att dom sitter som en smäck på min bil nu ! Och att det inte blir några problem osv! Då blir det fan jobbigt.

Påsk middag nr 1.

Japp då sitter man i soffan och andas ett tag efter första påskmiddagen! Nu har vi 2 kvar ! Shit ja e nästan lite illamående av maten, det var efterätt på efterätt! och så är man inte längre van vid så mycket sötsaker nu när man försöker vara tapper!

Så hinner man vara hemma i cirka en kvart så ringer det ! öööö avenyyyn, uteservering, MÖSA dig hit!

Så nu sitter jag och dividerar om ja skall dra in å vara lite social eller mösa i soffan! Och på tal om att mösa så hittade ja HM:s ny mysdress! Funderar på att beställa en sådan, om jag inte hittar någon bättre. Nu skulle man vilja ha en med korta ben på sommaren, får spana lite vidare. Men fräck va den iaf!




Vart tog det vägen...

Sitter och kollar igenom bilder och lite överallt på nätet. Funderar mycket på hur människor igentligen kan med att göra vissa saker. Jag förstår inte att det är så svårt med vissa saker. Jag själv har inte svårt att vara ärlig eller säga vad jag tycker, tänker, vill. Varför vill man få alla att tro att man är en person som man inte är. Vad vinner man!?!? Omtycke... ja och när du har den vad skall du göra då? Bli gladare? Nej det tror inte jag, jag tror man missar många människor men de som står kvar kommer vara stort värde i ditt liv och kommer alltid vara där.

Jag har sett och reflekterat över mycket det senaste året, det är mycket som hänt och fortfarande gör. Jag tänker så mycket att jag ibland inte kan sova! Varför skadar man andra, varför säger man massa skit som man vet inte är sant, varför lovar man saker som man redan vet att man inte kan hålla! För att göra någon glad? Nej det blir bara dubbel besvikelse när det väl brister...

Och varför predika om hur man är och hur man funkar när allt bara är en ridå av bullshit ! Vad vinner man ? inte ett jävla skit mer än för stunden... Är det bara dumma personer som inte förstår att den enda personen som tror på det är personen själv. Att alla runt om redan förstår och ser ridån, redan när det kom upp!

Jag är inte perfekt, men att klämma in sig själv i en liten låda och sedan kasta bort låset, det är jag för smart för!


FF

Efter jobbet så var det hem och dra på sig myset, slänga sig i soffan och blunda lite....så ringer det och så var det bara att pallra sig till frölunda. Va INTE alls sugen på det, men det gick ju över väldigt fort hehe... 

Träffade liselott och vi fasnade i jobbtjötet som vanligt. Liselott kommenterade vafan sitter vi å pratar jobb för", "ja vi jobbar ju på samma företag". Det är väll lätt att det blir sådär då.

Nä men sedan kom johanna och då blev det annat tjöt på hönorna =) Provade några maräng grejer, dom heter nått kul men...hmmm...Macarons va det ja. Va tvungen att testa en sådan konstig grej, men dom va jäkligt söta och kostade 18spänn styck! Å då vill ja påpeka att dom va lika stora som en femkrona.

Nä totally not worth it !! Yess ja e förjävla fyndig idag!


Hejsan Hopp!

Yess då var det lååååånghelg då! Fan va nice! Gött men massa ledigt nu när vädret är så gött som det är nu! Det får gärna inte regna nu tack, det kan vänta tills tisdag, då man står på jobbet igen. Det var jobb idag med, fastän större delen var lediga, så fick vi knega på. Det skulle bli halvdag idag, men ikke! Kom ifrån jobbet vid 2, så så bra gick det!

Det är tur att killarna är så snälla och hjälper mig! Nä jag måste säga att jag trivs så jäkla bra med de jag jobbar med. Alla är så hjälpsamma och spelar verkligen i ett lag. Det finns inte på kartan att någon står kvar själv å försöker hinna medans andra skiter i det. Det är nog första arbetsplatsen jag märker att alla verkligen funkar jäkligt bra ihop.

På lunchen idag så satt killarna och delade så fint på såsen till maten, dom lät nästan som en liten familj hehehe.. "är det oki om ja tar resten nu" "ta du det, eller vill du anders kanske ha lite"

Nä killarna är verkligen störtsköna! Idag lyckades dom också plasta in hela mig innan hemgång! Det tyckte dom va göööraroligt! Det är ju tur att man kan bjuda på sig själv då!!



Robert Gustavsson



Sitter och kolla på programmet om Robert gustavsson! Ä han e ju fan bästa komikern, nile city, å så jävla bra i parlamentet.

Å vilse i min egen trädgård, härregud hahha ja bara sitter å garvar!


Han får en på bra humör asså!


Core

Ja då vaknade man med huvudvärk, efter att ha spännt sig hela natten. Jag önskar verkligen att jag kunde slappna av och inte tänka så mycket. Att inte bry mig så mycket om allt och alla. Det hade hjälpt mig såå mycket !

Hursomhelst så va det bara att ta en ipren och slänga på sig kläderna. Idag blev det 30 min spinning och ett pass core. Är inte så jätte förtjust i det passet men idag hade dom äntligen ändrat hela passet. Me like, AAALOT!!!



Och
när det gäller Street Dance så kommer ja gå på onsdag igen =)


Skorpionen

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. Skorpioner är djupa personligheter och väldigt empatiska, de har lätt för att läsa människor. Däremot är de själva inte speciellt lätta att läsa.Skorpionen är en mycket känslig varelse. Ibland gränsar deras känslighet till det destruktiva.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och igenting kan stoppa dem.


Skorpionens bra egenskaper

Målmedveten och beslutsam
Intelligent och skarpsinnig
intuitiv och bra karaktärskännare
Problemlösare och extremt uthållig
Mycket sexig och passionerad
Fantasifull

Skorpionens mindre bra egenskaper

Ägandefixerad mot sin partner
Kan vara grym och hämdgirig
Misstänksam och bitter
Hemlighetsfull
Kan få ett tvångsmässigt beteende

 


Ja när jag läser igenom det här så måste jag säga att det är så mycket som stämmer in. Och det säger väll alla, men jag skulle inte säga att jag är en person som tror på asrologi och liknande. Men jag har en bok om skorpionen, och vart jag än läser så är det såååå mycket som stämmer inte på mig!

Jag är en stark person, som är lugn, trygg och säker. Men jag är också jättekänslig, och speciellt när det gäller folk nära mig. Och när det gäller ordning så trivs jag skitbra när allt ligger på sin plats, jag mår faktiskt riktigt dåligt när det ser ut som ett bombnedslag! Mitt hem är jätteviktigt, och skulle det förstöras eller disponeras av någon ovärd så svider det i mina ögon. Och där kommer vi till att skorpionen aldrig glömmer eller blir väldigt sårade och tar det hårt. Stämmer!

Kontrollbehov är något jag har jättemycket av, jag vill och kan har kontroll över min situation. Men för andra människor, nja nä det tycker ja inte. Vad som än gäller mig eller påverkar mig så vill jag har kontroll, för att ja kan. Sedan om någon vill dra ner mig kontroll så gör den fel!

Det står mycket om att skorpionen är väldigt svartsjuk, och där är det både ja och nej. Jag går ALLTID in med hela mitt hjärta och lägger mer än gärna all mig tillit till en person, oftast lite för lätt. Alla personer i mitt liv har all min tillit, tills de bevisar motsatsen. Då har jag svårt att glömma, den personen får jobba för att vinna tillbaka. Och då kommer vi till hämdlysten mm ja kanske ;) om personen förtjänar det så lär det blir så... å andra sidan så varför lägga energi på det.. nja på den då!

När det gäller sex och passion så stämmer det alltid, jag kan lägga ner så mycket kraft på att få uppmärsamhet och allt skall bli så romantiskt som möjligt! Och det bästa som finns är nog att ge uppvaktning, det skall helst aldrig sluta åt något håll. Men så tycker nog alla =) Och min partner, mitt revir!!! å den som kommer för nära! Svart!


Katy Perry!

Jag sitter å lyssnar sönder Katy perrys nya låt, den är så jäääävla bra!!! Och musikvideon är grym! Ja har tappat räkningen hur många gånger jag lyssnat på den idag!

Måste också säga att jag tycker hon ser skitbra ut!


Bulten


Jag pratar lite med en tjej om hundar så skall lägga upp lite bilder på den lille korven ja har hemma.

Här är han inte gammal, det var nog dagen efter vi fick hem han.




Här är bulten ca ett år gammal! Lite skillnad!



Och hans sköna personlighet!


Slappa är han jätteduktig på!


Idag har jag även tränat lite på att stå på bakbenen. Och det tog han en kvart att fatta vad jag ville att han skulle göra, så snabblärd. Dock blir har så ivrig å så arbetsvillig att han inte riktigt vet vilket ben han skall stå på=)


GÖTT!

Äntligen nöjd med designen ! får väll se nu hur länge detta håller, finns ju så många roliga sätt man kan göra det på! Funderar på om ja skall klippa ihop lite bilder och lägga som header. Börjar fatta det där nu =)


Street Dance

Japp då har man testat det med! Det va skitkul faktiskt, det var lite svårt att hänga med, mycket svårare än zumba. Cirka dom sista 15 min började det släppa, så man får nog gå ett par ggr innan så det sitter lite mer.

Sedan om ja går fler ggr det vette fan! vi får la se, kul va de iaf =)


Trääääning!

Skriver ett jävligt fort medd här för nu om 20 börjar passet med street dance!

Ja du läste rätt, återigen känns det här som en grej som jag aldrig skulle kunna göra, men just därför skall jag göra det. Zumba e en sak men det här ja skall göra nu har jag ingen aning om hue det är.

Så jag får återkomma när ja kommit hem igen, om jag överlever <3







Nä nu är det duschen som gäller, för satan va trött ja e !


wok




Har återigen försökt mig på att woka, det är 4:de ggn nu! Det verkar juh inte som att det skall vara så jäkla svårt tycker ja, men tydligen är det så. Är ju sådan att ja kollar inte på recept utan vill testa mig fram mycket roligare så

Gång 1,2,och 3 blev juh bara mos, gröt och mos...

Nu blev riset alldeles för hårt istället, så ja räknar med att omgång 15 blir bra om ja har tur ^^


Såhär är det..

Att idag är jag inte pigg alls inte not, inte någon energi till något alls, och då menar ja inget alls! Jag körde ett benpass igår och det gick bra som vanligt. Det finns en sak som diciplinen funkar ganska bra på och det är träningen asså. Jag gjorde 15*4 , 4 olika repetioner. 

Så kanske man får en sånn här rumpa =)



Om man har tur!

Jag har iaf träningsvärk nästan överallt, insida och utsida - lår, mage, axlar, och jag lyckades med rygg med. Det gillar ja, nä jag än nöjd med träningen och framförallt att en personlig tränare gjort träningen myyyyycket bättre.





Sitter och tittar efter träningskläder igen, gillar gasp kläder, men det är juh bara till killar. Dom e skitfina, synd att det inte finns mer utbud till tjejer bara.


Nä får kolla vidare ...



Imorgon är det Streetdance som gäller hahah, hur skall detta gå!


natti


Tur är väl det ...som sagt


Missarna ^^

Nu har jag efter lite "våld" klippt klorna på 4 katter! Vuxna mamma katt va juh helt oki, men när det kom till småttingarna så gick det inte att sitta still en millisekund alls.

Dom e allt för söta, men fan va jobb det är med allt. Imorrn är dom 8 veckor, det betyder 3-4 veckor kvar å det skall blir så skönt va åååå vad najs! Jag gissa på att vi kommer få en jobbig mamma katt som letar efter dom en stund men men. Henne skall vi också försöka på ett hem till. Känner att det räcker med bultas!



Dom är ju bra söta iaf! Å tur är väl det tror ja.


Vill haaaaaa!!!!



Massa fina träningskläder !!!


Igår slutade kvällen inte så roligt... min pappa har väldigt mycket problem med sig själv och sitt liv. Det är ifs så med hela den sidan av släkten. Jag förstår inte vad som händer men alla har glömt bort att man är en familj. En familj skall väl endå stötta varann och ta vara på varann.

Inte spela ut varann och ljuga, sno och bete sig som svin! Hade ingen lust eller ork att skriva igår.



Hursomhelst så har jag varit där idag med! Jonny följde också med vilket stöttar mig bra♥

Det är som man får uppfostra sin egna farsa, gång på gång.. orkar inte ens säga det fleg gånger nu. Och det kanske inte märks på mig eller syns, men det gör ont att se sin pappa på detta viset. Och inte bara min pappa även mina syskon på den sidan.

Jag ser allt så klart och vad som är viktigt, så det är så svårt för mig att se hur man bara kan skita i allt. Vill man ingen med livet, har man inga värderingar eller mål alls!?!?  Nä jag uppskattar livet väldigt ofta!

Och jag tackar gud för att min mamma alltid finns där för mig♥♥♥




Skönt

Skönt för idag känns det lugnare, dock är det så mycket som är halvfärdigt och delvist. Saknar så mycket grejer så vi kommer inte så långt. Så är det juh så att det är lungt nu men det kommer som ett slag i nyllet sedan, det är jag säker på. Men får passa på att andas medans det går. Nä nu får jag återgå! Hejsvejs!

Frilla

Sitter också och funderar på ny frilla!!! Jag klipper mig cirka 1-2 ggr per år! Yes i know det är lite för ofta... NOT

Nä jar har alltid haft långt hår i hela mitt liv, så jag vill iaf testa lugg eller något liknande iaf. Jag har försökt på mig det en annan gång men då var det inte ett seriöst försök. Nu menar ja inte sådan här lugg:






utan något åt detta hållet!!!!



Om jag vågar då, det är den stora frågan!! Men å andra sidan kan man bara sätta upp luggen om det skulle se för jävligt ut! Jag är lite tveksam också för att man brukar säga att de som har lite avlångt ansikte passar bättre i lugg, medans sånna som ja, med runt ansikte inte passar.

Nåja kanske ja kan fixa en tid tills imorgon! Det är mycket man måste fixa nu asså, nya däck, ny tid till p-plåster, frisör tid...


Träning har vi också klämmt in =)

Trots att dagen varit fruktansvärt stressig och varför inte stressa lite till, fast på crosstarinern istället hhmm.
Körde i 40 min i vääääldigt mycket uppförsbacke vill ja påstå, jag hoppas jag har träningsvärk imorrn, så vet man att man har gjort bra ifrån sig =)

Funderade starkt på att testa ett nytt pass dom har på gymmet! Det va streetdance, och inte för att jag är en dansare what so ever men det hade fan varit kul att testa!
Dock är det så sent mellan 18-19 så jag tycker det är lite väl trögt. Men testa måste ja ju göra!!

ELLERHUR!!



Har väääääldigt svårt att se mig själv försöka mig på det här asså, det är inte riktigt my cop of tea. Kan ju inte säga om jag inte tycker om det om jag inte testat heller!


Onsdag en ovanligt stressig dag!

Idag har det inte varit roligt på jobbet, det har varit ett jääävla spring hit å dit. Vi har ju som sagt fått ny personal, och som har lärt sig skitsnabbt, fan så mycket snabbare än mig, men  det går ju inte så snabbt dock. Det kan man såklart inte begära så snabbt, det är bara 3:dje dagen.

MEN det innebär att kicki får springa som en tomte runt på lagret å hinna med odrarna samtidigt som ja skall hjälpa 2 nya att hitta saker och att förstår dataprogrammet osv.

Nåja imorrn får vi se hur det går, jag såg att det inte vara så mycket atlas (våran största kund) imorrn så kanske det blir mer lungt.

På det får man gå in till förmontage och tjöta på dom vart krejjorna är. Na det har inte varit mycket humor på jobbet idag asså.



Hoppas ju på att det blir bättre imorrn!


Natti

Nä nu har jag rensat datorn från massa skit!! 400 mejl med för den delen! gött! Så med det sagt så e det fan natten asså, e aptrött!!! Undra hur det skall gå att sova igentligen. Aja det märker vi väl imorrn om inte annat!

Klem å knus!

Lyrics

If you're not the one, then why does my hand fit yours this way?
If you you are not mine, would I have the strength to stand at all?

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?
Is there anyway that I can stay in your arms?

If I don't need you, then why am I crying on my bed?
If I don't need you, then why does your name resound in my head?
If you're not for me, then why does this distance name my life?

And I wish that you could be the one I die with
And I pray that you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

'Cause I miss your body and soul so strong
That it takes my breath away
And I breath you into my heart
And I pray for the strength to stand today

'Cause I love you whether it's wrong or right
 
<3<3<3


-


Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told




Jag måste peppa mig själv lite känner jag!

Gick igenom mina mejl. För jag har alldeles för många, så det var enna på tiden att rensa.

Jo det var ju en period som inte va så lätt. med krisen och väldens undergång typ! Iaf så blev jag av med typ 4 jobb under kort tid och jag försökte verkligen som fan på alla sätt att få jobb! Jag gjorde iaf så att ja åkte till en polare som jobbar på ett tryckeri och gjorde mig en skylt.

"Trött på att vara arbetslös" och mina meriter å telefon nummer. Ställde mig i nordstan och agerade reklamskylt.

Till saken jag skall komma till är att ja hitta ett mejl som gjorde mig glad å lite stolt över mig själv.

"Hej Christina,

Tusen tack för ditt CV. Jag uppskattar det!

Det var verkligen kul att se en handlingskraftig människa som anstränger sig för att göra något åt sin situation. Ett mycket bra karaktärsdrag!

 Jag har nu lämnat över dina uppgifter till min kollega Emil Silverflod som just nu jobbar med ett upplägg där vi kommer att timanställa personer över hela landet. Jag hoppas att han hör av sig och förklarar lite mer vad det handlar om.

Om det är så att du inte hör ifrån Emil så vill jag att du tar kontakt med mig igen så skall jag pressa lite uppifrån ocksåJ."


AAHH ja känner mig ganska bra trots allt =)


Heavy...

Mmm sitter här ...själv!!! och jag tror inte du förstår mig alls, inte överhuvudtaget någonstans! Jag bryr mig antaligen för mycket om dig och om att allt skall vara bra. Jag kan inte INTE bry mig om någon jag älskar, det är helt omöjligt .... så om du inte klarar av det så vet ja faktiskt inte vilken dörr jag skall försöka öppna...

Jag satte på spotify för att lyssna på lite lugn musik, och vilken låt kommer på då av alla 72 tracks på listan. Jo Heavy on my heart.... Ödet !?!?! vet ej men jag vill plocka bort allt dåligt å bara gotta mig i all kärlek jag har till dig. Det vill jag !!! Men det går inte om du fäller ut alla dina taggar jämt jämt JÄMT!!! Tillslut går jag sönder!!!

 

RSS 2.0